CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Torna el DeixaLlibres a la deixalleria

Torna el DeixaLlibres a la deixalleria

13/04/2022

Un any més, el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental posa en marxa la campanya DeixaLlibres amb l'objectiu d'afavorir la reutilització de llibres i allargar-ne la vida.

Del 19 al 24 d'abril, coincidint amb la setmana de Sant Jordi, la xarxa comarcal de deixalleries torna a posar en funcionament el DeixaLlibres, una iniciativa que permet endur-se llibres de segona mà de les deixalleries i portar-n'hi.

L’objectiu és conscienciar la ciutadania sobre la importància de generar menys residus, però també allargar la vida útil dels llibres. D'aquesta manera, els usuaris i les usuàries de les deixalleries recuperen gratuïtament llibres en bon estat i els donen una nova vida.

Mitjançant aquesta campanya, iniciada l’any 2021, ja s'han recuperat prop de 31.000 exemplars a les deixalleries del Consorci. La majoria han estat novel·les, contes, biografies i literatura infantil. Es calcula que l'accó ha permès evitar l'emissió a l'atmosfera de 65.100 kg de CO2.

Per participar en el DeixaLlibres cal portar algun residu a la deixalleria, en el seu horari habitual. Com a màxim es podran agafar 3 llibres per persona.

Arxivat a: General, Medi Ambient
.
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona