CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > #25N 2021: Reivindicació i música per denunciar la violència masclista i recordar les víctimes

#25N 2021: Reivindicació i música per denunciar la violència masclista i recordar les víctimes

25/11/2021

Una seixantena de persones han assistit a l’acte commemoratiu del 25N al Teatre Margarida Xirgu. A més de la lectura del manifest institucional, el públic ha vist dues actuacions musicals a càrrec de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre.

Aquest matí, veïnat, treballadors/es municipals i representants polítics s’han retrobat un any més per commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones a Montornès.

El Teatre Margarida Xirgu ha substituït els jardins de l’Ajuntament com a escenari de l’acte per les previsions de pluja.

La regidora de Polítiques d’Igualtat, Ana Madrona, ha llegit el manifest institucional, subscrit per la Generalitat, les quatre diputacions i les entitats municipalistes.

La trobada ha comptat amb actuacions a càrrec de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre per recordar les 37 dones assassinades aquest any a Espanya. L’alumna de piano Paola Veltri ha interpretat els temes Hallelujah i These Days amb l’acompanyament d’alumnes de dansa del centre.

Teatre i educació contra la violència masclista

La programació d’activitats del 25N d’enguany a Montornès culminarà el 16 de desembre amb dues sessions de l’obra de teatre 3,2,1... Zero contra la violència masclista. La companyia La Jarra Azul representarà l’espectacle a l’Espai Cultural Montbarri, amb públic format per alumnes de 4t d’ESO del municipi.

En els darrers dies, també dins del programa, s’ha projectat el documental Amb ulls de dona també a Montbarri, i ha tingut lloc un taller emmarcat en la campanya Punt Violeta, que pretén establir llocs segurs per a les dones als establiments de perruqueria i els centres d’estètica del poble.

Arxivat a: Igualtat
Acte del 25N al Teatre Margarida Xirgu.
La regidora de Polítiques d'Igualtat, Ana Madrona, amb l'agent d'Igualtat, Jose Gómez, amb la lectura del manifest del 25N.
Actuació de piano i dansa a càrrec de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès.
Alumnes de dansa en un moment de l'actuació.
L'alumna de piano Paola Veltri, interpretant "These Days".
Materials divulgatius sobre polítiques d'igualtat municipals.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona