CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Montornès medieval torna amb paradetes, espectacles i xerrades

El Montornès medieval torna amb paradetes, espectacles i xerrades

11/11/2021

La Unió de Botiguers ja ho té tot preparat per celebrar una nova edició de la Fira Medieval. Al llarg de dos dies, la ciutadania podrà fer un nou viatge al passat des dels carrers del centre del poble, seguint les mesures sanitàries corresponents.

La Fira Medieval de Montornès és una de les cites més esperades del calendari cultural i comercial del municipi.

Els dies 13 i 14 de novembre, la Unió de Botiguers recuperarà aquest esdeveniment que tornarà a traslladar el públic a l’Edat Mitjana després de dos anys en blanc per la COVID-19.

En aquesta ocasió, l’entitat ha organitzat una fira que abasta un major espai que en altres edicions per així poder respectar les distàncies de seguretat i prevenir aglomeracions.

Així, la ciutadania hi podrà entrar pels carrers Major i del Riu Mogent, i passejar per les paradetes i espectacles que hi haurà a aquests espais i també als carrers de Jaume Balmes i de Jacint Verdaguer. Una de les noves zones incorporades és la plaça de Pau Picasso, on s’hi desenvoluparà un xou de màgia a càrrec de l’il·lusionista Aitor Frances, semifinalista del programa de televisió Got Talent.

Dos dies farcits d’activitats

Al llarg del cap de setmana, al recinte de la fira, hi haurà propostes com una sessió d’històries de La Remençada, música folk medieval en directe, una exhibició a càrrec del grup La IX de Ostland, una xerrada sobre instruments medievals conduïda per un lutier especialitzat o un espectacle de lluita amb foc, entre d’altres.

La fira també comptarà amb la participació del Ball de Diables i Drac de Montornès i de la Colla de Geganters del poble, que realitzaran una cercavila amb les seves emblemàtiques figures.

L’horari de la Fira Medieval és el 13 de novembre, de 10 a 22 h, i el 14 de novembre, de 10 a 18 h. Podeu consultar el detall i els horaris de les activitats al document adjunt.

Arxivat a: Cultura i festes, Promoció Econòmica
La Fira Medieval de Montornès, l'any 2016.
Cartell de l'activitat

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona