CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Noves contractacions en pràctiques del Programa de Garantia Juvenil

Noves contractacions en pràctiques del Programa de Garantia Juvenil

01/10/2021

Un total de cinc joves han començat a fer pràctiques a l’Ajuntament en el marc del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya. És el sisè any que el Consistori s’acull als ajuts del SOC per a les contractacions. Les persones beneficiàries realitzaran tasques als departaments municipals d’Infància, Mitjans de Comunicació, Participació Ciutadana i Ocupació.

Per sisè any consecutiu, l’Ajuntament s’ha acollit als ajuts del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) per donar la possibilitat a joves inscrits en el Programa de Garantia Juvenil a iniciar-se en el món laboral.

Són joves d’entre 16 i 29 anys sense feina i que han finalitzat estudis universitaris o cicles formatius de grau mitjà i superior, o bé que disposen del certificat de professionalitat.

Enguany el Consistori ha contractat quatre noies i un noi que donen suport als departament municipals de Mitjans de Comunicació (Ràdio Montornès), Participació Ciutadana (xarxa de voluntariat Cuidem-nos Montornès), Infància (Llar d’Infants El Lledoner), i Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (Borsa de treball).

La durada dels contractes és de 6 mesos a jornada completa. Durant aquest període, les persones beneficiàries podran posar en pràctica tots els coneixements adquirits durant la seva etapa educativa i adquiriran competències pròpies de l’ocupació a través de la pràctica professional.

Amb les darreres contractacions ja són 21 els joves que han pogut fer pràctiques a l’Ajuntament en el marc del Programa de Garantia Juvenil, subvencionat pel SOC amb recursos del Fons Social Europeu.

Arxivat a: Ajuntament, Ocupació
L'alcalde, José A. Montero, amb quatre dels cinc joves beneficiaris de la darrera convocatòria del Programa de Garantia Juvenil.
Un moment de la sessió de benvinguda als joves contractats.
Un moment de la sessió de benvinguda als joves contractats.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona