CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les Sessions d'Estudis Montornesencs, ara en paper

Les Sessions d'Estudis Montornesencs, ara en paper

27/09/2021

Les 16 ponències de les dues primeres edicions de les Sessions d'Estudis Montornesencs que organitza el Centre d'Estudis han quedat recollides en un sol volum. El llibre conté també imatges i es pot adquirir a l'Arxiu Municipal.

En els darrers dies, coincidint amb la tercera edició de les Sessions d'Estudis Montornesencs del Centre d'Estudis, s'ha presentat el llibre que recull les 16 ponències de la primera i la segona edició, celebrades el 2018 i el 2019.

El volum, d'unes 160 pàgines, inclou les ponències presentades en les dues sessions de F. Javier Álvarez, Sergio Arévalo, José Luís Campos, Ferran Díaz, Encarna Gascon, Nicolau Guanyabens, Arturo Padilla, Pere Parera, Santiago Pérez, Emilio Sánchez i Joan Viñallonga. Els textos es complementen amb imatges aportades, en bona part, per l'Arxiu Municipal.

El llibre es pot comprar a l’Arxiu Històric Municipal, al carrer de la Pau número 10 o trucant al 93 114 90 07, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h, per 10 €.

El coneixement sobre Montornès continua creixent

La III Sessió d'Estudis Montornesencs s'ha celebrat aquests dies a l'Espai Cultural Montbarri. En aquesta ocasió, s'han presentat 12 treballs repartits en dues jornades diferents.

Amb aquestes ponències també s'editarà una publicació que es preveu presentar l'any vinent, en el decurs pròxima edició de les sessions.

El Centre d’Estudis de Montornès del Vallès és qui organitza les jornades amb l'objectiu de difondre coneixements sobre la història, la geografia, l’art, el patrimoni i les ciències socials del municipi.

Arxivat a: Patrimoni històric
Una representació dels autors i les autores de les ponències que recull el llibre
El llibre "Sessió d'Estudis Montornsencs I i II"
Els llibre firmat pels autors i autores de les ponències
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona