CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Jovent compromès amb els concerts solidaris del Kosmos

Jovent compromès amb els concerts solidaris del Kosmos

23/07/2021

El cicle ha inclòs 4 concerts vinculats a una causa social. S'han aconseguit 650 € que es repartiran entre diverses entitats solidàries.

En els darrers dies ha finalitzat el cicle de concerts solidaris proposat i organitzat per dues joves del poble a través dels pressupostos participatius Kosmos 2021. La programació ha inclòs quatre concerts celebrats els mesos de juny i de juliol al Centre Juvenil Sputnik.

El grup Ketekalles va iniciar el cicle el 6 de juny, coincidint amb la inauguració de l’equipament, i el grup vallesà Zesc i la valenciana Jazzwoman el van tancar el 18 de juliol. Entremig, hi ha hagut els concerts de La Fera i La Social Disfunktion.

Cada esdeveniment musical ha estat vinculat a una causa social i a una entitat solidària, i s'ha complementat amb xerrades divulgatives.

El públic, més de 300 persones en total, ha col·laborat amb aportacions a les caixes de resistència de cada causa i l’Sputnik Gastrobar ha donat entre el 20 i el 25% del recaptat amb les consumicions. En total s’han aconseguit 650 €, que es repartiran entre el Consejo Regional Indígena del Cauca, Solidary Wheels, la Federació d’Associacions Catalanes Amigues del Poble Saharaui i l’entitat local Globus pels Valents.

Arxivat a: Cooperació, Joventut
Concert solidari a l'Sputnik
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona