CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un estiu per viure i retrobar-nos

Un estiu per viure i retrobar-nos

01/07/2021

Les entitats del poble i els departaments municipals s'han posat mans a l'obra i han preparat tot un juliol d'activitats per gaudir.

Un cop passades les Festes de Sant Joan, s'inicia el mes de juliol amb una agenda atapeïda de propostes d'oci i culturals per a totes les edats i per gaudir a l'aire lliure.

Concerts, sortides i terror: Per als joves hi ha una agenda de concerts solidaris a l’Sputnik, un show stars, un túnel del terror d’estiu, acampades i sortides refrescants, i l’Urban Art Festival.
Els matins dels dimarts i dijous de juliol, s’obrirà un espai d’activitats dinamitzades de lleure per a joves de 12 a 16 anys, a l’Sputnik . 

Casal de Vacances: Amb un format unificat que aglutina el millor dels antics casals d’estiu i esportiu, més de 600 infants de 3 a 12 anys participen en el Casal de Vacances que es desenvolupa del 28 de juny al 30 de juliol. Una proposta inclusiva, oberta també a infants amb necessitats específiques i amb diversitat funcional. Un any més, compta amb el suport  la Fundació Probitas.

Cinema a la fresca: El Consell d’Infants i la Comissió de Festes de Montornès Nord proposen dues sessions de cinema a la fresca. 

Colònies d’Estiu: Del 25 de juliol a l’1 d’agost a Cal Mata-Saifores, a Tarragona. Les colònies s’adrecen a infants de P5 fins a 2n d’ESO acabat i, un any més, estan coordinades per l’Esplai Panda amb el suport de l’Ajuntament.

Autocine amb pantalla gegant i a l’aire lliure: organitzat per la Penya Els Bartomeus amb el suport del Centre d'Estudis de Montornès del Vallès. 

Aires de marinada al pati de La Lira: Veus i guitarres avesades a la cançó de taverna i a les havaneres.

Teló amunt a la sala fresqueta del Teatre Margarida Xirgu: Per reivindicar la revolució LGBTI+ de “Ocaña, reina de las Ramblas” i descobrir Stamitz i Mozart amb l’Orquestra Barroca de Barcelona. 

Vetllades d’inspiració romana a Mons Observans: Fragments d’òpera en directe, un singular espectacle infantil i una tertúlia literària amb un convidat de luxe.

Visites a espais singulars amb molta història: Refugi antiaeri de Ca l’Arnau i l’Aeròdrom 329.

Espectacles infantils: La Biblioteca organitza dos espectacles de música i titelles per a la mainada, al pati de l’Escola Can Parera. 

Tallers a l’ombra dels plàtans del pati del Casal de Cultura: Propostes per aprendre a fer manualitats i sobre l’aprofitament de les coses (estampació de roba, decoració de vidre i patchwork) .

Arxivat a: Cultura i festes, Igualtat, Infància, Joventut
Un estiu per viure i retrobar-nos
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona