CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Noves convocatòries d’ajuts per al foment de la igualtat de gènere i la inclusió

Noves convocatòries d’ajuts per al foment de la igualtat de gènere i la inclusió

26/05/2021

Des d'aquest dimecres 27 de maig i fins al 23 de juny es podran sol·licitar les subvencions municipals per a projectes d’igualtat de gènere i diversitat funcional. L’Ajuntament hi destinarà 20.000 euros.

Per quart any consecutiu, l’Ajuntament ha obert dues convocatòries de subvencions per a projectes d’igualtat de gènere i d'integració de la diversitat funcional.

Igual que l’any passat, l’import destinat a cada àmbit és de 10.000 euros, el que suposa fins a un màxim de 20.000 euros en ajuts.

Les entitats locals sense ànim de lucre poden accedir a la convocatòria presentant els projectes que hauran de desenvolupar abans del 31 de desembre de 2021.

Com en les passades edicions, en la concessió dels ajuts per al foment de la igualtat de gènere, es valoraran iniciatives que serveixin per reforçar i ampliar l’acció contra les violències masclistes, que fomentin l’apoderament de les dones, que promoguin una redistribució equitativa dels treballs i dels temps entre dones i homes, la coeducació, la pràctica de l'esport femení i la sensibilització en matèria LGBTI.

Pel que fa a les subvencions per a projectes inclusius en relació a la diversitat funcional, es tindran en compte accions que fomentin la incorporació de persones amb diversitat funcional en les activitats socials i culturals, el foment de l'esport adaptat i les actuacions de suport i acompanyament a les persones afectades i el seu entorn familiar.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert entre el 27 de maig i el 23 de juny telemàticament. Trobareu tota la informació en els enllaços adjunts.
El departament d'Igualtat ofereix suport per a la presentació de les sol·licituds a les entitats que ho necessitin a través del correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i el telèfon 660277470.

Arxivat a: Igualtat
imatge: freepik
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona