CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > "Opcions de finançament Covid per a Pimes i autònoms", primera xerrada del cicle del Pla de Reactivació Econòmica i Social del Vallès Oriental

"Opcions de finançament Covid per a Pimes i autònoms", primera xerrada del cicle del Pla de Reactivació Econòmica i Social del Vallès Oriental

21/05/2021

La xerrada tindrà lloc el dimecres 26 de maig, a les 16 h, en format telemàtic. El cicle inclourà més sessions sobre altres temàtiques relacionades amb les línies d’actuació del Pla.

El Consell Comarcal inicia un cicle de xerrades en el marc del Pla de Reactivació Econòmica i Social del Vallès Oriental. Les sessions abordaran temàtiques relacionades amb les línies d’actuació del Pla, i les protagonitzaran professionals dels diferents sectors.

La primera xerrada programada es desenvoluparà en format telemàtic el dimecres 26, a les 16 h, i versarà sobre les opcions de finançament que hi ha per a Pimes i persones autònomes.

El programa de la xerrada és el següent:

  • “Sostenibilitat financera: quines opcions de finançament tinc”, a càrrec de Marc López, director executiu d’Àgora Serveis S.A.
  • "Microcrèdits", a càrrec d'Elisabet Sauras, de l'Àrea de Negoci de MicroBank, i Jordi Reina, director de la Banca d'Institucions de CaixaBank.

Les persones interessades es poden inscriure a través del següent ENLLAÇ.

L’activitat compta amb la col·laboració de CaixaBank, Àgora Serveis i les associacions empresarials Pimec i UEI-Cerclem.

El Pla de Reactivació Econòmica i Social està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% per l’FSE.

(Adaptació de la informació facilitada pel Consell Comarcal del Vallès Oriental.)

Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
Imatge: Flickr sota llicència Creative Commons
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona