CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La lliga Vallrap Battle fa parada a Montornès

La lliga Vallrap Battle fa parada a Montornès

16/04/2021

Aquest dissabte l’Espai Cultural Montbarri serà la seu de la tercera jornada de la Vallrap Battle, una sèrie de batalles de galls que tenen lloc a equipaments de Vallromanes, Montmeló, Montornès i Vilanova per posar en valor el gènere musical urbà.

Micròfons a punt, concentració i a improvisar! Una desena de joves de la comarca posaran a prova les seves habilitats a l’hora de rapejar aquest 17 d’abril a Montornès.

A les 18 h, l’Espai Cultural Montbarri acollirà la tercera jornada de la lliga Vallrap Battle, una iniciativa d’un grup de joves per donar importància a les batalles de galls.

La de Montornès arriba després de les batalles a Vallromanes i Montmeló, totes celebrades seguint els protocols de seguretat per la Covid-19, amb controls de temperatura i accés.

La proposta compta amb el suport i la coordinació dels serveis de Joventut i Cultura de Vallromanes, Montmeló, Vilanova i Montornès.

Les properes jornades que tindran lloc a Montornès seran les del 22 de maig i el 10 de juliol. La darrera serà la final de la lliga i coincidirà amb la celebració de l’Urban Art Festival, una de les activitats incloses en els pressupostos participatius juvenils Kosmos.

L’entrada a la Vallrap Battle del 17 d’abril és gratuïta. És necessari reservar els seients al web entrades.montornes.cat.

Arxivat a: Joventut
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona