CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més controls de velocitat i millor material tècnic per incrementar la seguretat a la carretera

Més controls de velocitat i millor material tècnic per incrementar la seguretat a la carretera

12/04/2021

La Policia Local s’ha adherit a la campanya que el Servei Català de Trànsit ha programat entre el 12 i el 18 d’abril, amb controls de velocitat a diversos punts del municipi per prevenir conductes de risc al volant. Recentment el cos policial ha incorporat material d’última generació que millorarà la seva tasca.

Des d'aquest dilluns fins al 18 d'abril, la Policia Local de Montornès durà a terme controls de velocitat a Montornès en el marc de la campanya impulsada pel Servei Català de Trànsit.

Els agents duran a terme els controls a diferents punts del municipi i en horaris diversos. L’objectiu és prevenir conductes de risc i millorar la seguretat ciutadana, donat que l'excés de velocitat és una de les causes que generen més accidents als carrers i carreteres de Catalunya. 

A nivell general, la campanya comptarà amb la participació de les policies locals catalanes i dels Mossos d’Esquadra.

Nou equipament policial per facilitar els controls

Recentment, la Policia Local de Montornès ha incorporat nou material tècnic d’última generació per a la millora del control de les infraccions i dels processos de treball.

Concretament, disposen d’un aparell drogotest per agilitar les proves de detecció en les persones conductores que presentin símptomes de trobar-se sota l’efecte de les drogues, que estiguin implicades en accidents o que hagin comès infraccions greus.

El cos també compta amb un nou cinemòmetre o radar mòbil que facilitarà el control de la velocitat a les vies més sensibles i que més preocupen a la ciutadania, així com amb noves tauletes electròniques i impressores per als vehicles patrulla.

Arxivat a: Seguretat ciutadana, Via pública
Cinemòmetre o radar mòbil per controlar la velocitat
Aparell drogotest
Tauleta electrònica i impressora per a vehicles patrulla
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona