CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Consell Comarcal prorroga la línia Covid de microcrèdits per a autònoms i microempreses

El Consell Comarcal prorroga la línia Covid de microcrèdits per a autònoms i microempreses

09/02/2021

Les sol·licituds dels microcrèdits Covid acordats pel Consell Comarcal i Microbank per a autonòms i microempreses ja constituïdes es podran presentar fins al 30 de juny. També hi ha una línia d'ajuts a emprenedors, autònoms i microempreses amb projectes de nova creació oberta fins al 31 de desembre.

El Consell Comarcal i Microbank han decidit perllongar fins al 30 de juny la línia de microcrèdits que finalitzava al desembre de 2020, adreçada a autònoms i microempreses ja constituïdes i afectats per la Covid-19. L’objectiu és donar suport a aquelles empreses que degut a la crisi sanitària necessiten fons i finançament per a petites inversions, fins a un màxim de 25.000 euros.

El Consell Comarcal i Microbank van signar l'acord de finançament el mes d'octubre de l'any passat. Aquest acord inclou també una altra línia de crèdit dirigida a emprenedors, autònoms i microempreses que volen iniciar nous projectes o bé consolidar-se empresarialment. En aquest cas el termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 31 de desembre de 2021.

Des d’octubre han sol·licitat informació sobre els microcrèdits una vintena d’empreses i han fet el tràmit un total de 9,  per un valor de 159.000 euros del milió que Microbank posa a disposició.

Les persones interessades poden adreçar-se al Consell Comarcal, al telèfon 938600700, o bé contactar-hi a través del correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). .

Els microcrèdits constitueixen una acció dins el marc del Pla de Reactivació econòmica del Vallès Oriental treballat en el marc de la Taula Vallès Oriental Avança, que inclou un extens ventall de mesures destinades a pal·liar les conseqüències derivades de la crisi provocada per la Covid-19.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% pel FSE.

(Adaptació de la informació facilitada pel Consell Comarcal del Vallès Oriental)

Arxivat a: Covid-19, Covid-19 i Establiments, Promoció Econòmica
(Font: designbolts.com)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona