CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obres de reforma de la cruïlla entre el carrer Major i la rambla de Sant Sadurní

Obres de reforma de la cruïlla entre el carrer Major i la rambla de Sant Sadurní

13/10/2020

Aquest dimarts comencen els treballs de remodelació de l’encreuament, que es transformarà en un pas elevat per millorar la mobilitat dels vianants. Les obres tenen una durada prevista de cinc setmanes.

Amb l’objectiu de facilitar la connexió a peu des de la plaça de Pau Picasso fins al centre del poble (i a la inversa), avui s’ha donat inici a les obres de reforma de la cruïlla ubicada entre el carrer Major i la rambla de Sant Sadurní.

L’actuació consisteix en convertir l’encreuament en una cruïlla elevada que millorarà la mobilitat de les persones que hi passin, així com la seva seguretat. D’aquesta manera, s’afavoreix el flux entre el tram de vianants del carrer Major i la plaça de Pau Picasso.

Els treballs inclouen la reubicació d’alguns elements de mobiliari urbà i millores en el sistema de recollida superficial de les aigües pluvials.

L’empresa Excavacions i Obres Públiques Requena, S.A durà a terme les obres per un import de 27.816,93 euros. La durada prevista dels treballs és de cinc setmanes.

L’actuació comportarà afectacions al trànsit de vehicles en la fase final. Els tres darrers dies, la cruïlla romandrà tallada a la circulació per les feines de pavimentació.

Arxivat a: Ajuntament, Via pública
Cruïlla entre el carrer Major i la rambla de Sant Sadurní
Cruïlla entre el carrer Major i la rambla de Sant Sadurní
Avís i plànol de les obres
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona