CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Oberta la convocatòria de subvencions per a les associacions de veïns i veïnes

Oberta la convocatòria de subvencions per a les associacions de veïns i veïnes

06/10/2020

L’Ajuntament ha destinat un total de 6.500 euros en ajuts a les entitats. El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 30 d’octubre. El tràmit està disponible a la seu electrònica del web municipal i també de manera presencial.

Les associacions de veïns i veïnes ja poden optar a la convocatòria municipal de subvencions corresponent al 2020. Enguany el Consistori ha dotat els ajuts amb un total de 6.500 euros.

L’objectiu del programa és fomentar la participació de les entitats en la vida del poble en tots aquells àmbits que les afecten i facilitar-ne el seu desenvolupament.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 30 d’octubre. Les associacions poden lliurar la documentació de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica del web montornes.cat o bé de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Centre i del Barri demanant cita prèvia.

La petició ha d’estar signada pel representant legal de l’associació i ha d’anar acompanyada de la següent documentació: 

  • Memòria del projecte o activitat a subvencionar, amb el pressupost desglossat per activitats i conceptes.
  • Còpia de la pòlissa i del rebut de l’assegurança de responsabilitat civil corresponent, si s’escau.

Per a més informació podeu contactar amb el departament municipal de Participació Ciutadana per telèfon trucant al 93 572 11 70 (extensió 02105) o bé enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Ajuntament
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona