CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès destina part del pressupost de Cooperació a fer front a la Covid-19 arreu del món

Montornès destina part del pressupost de Cooperació a fer front a la Covid-19 arreu del món

10/07/2020

La darrera sessió del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat, celebrada telemàticament, també ha aprovat la renovació del Conveni amb el Fons Català de Cooperació per un any més.

El Consell Municipal de Cooperació s'ha reunit durant els darrers dies de forma telemàtica per tractar els temes que havien quedat sobre la taula arran de la crisi sanitària de la Covid-19.

Precisament alguns dels punts tractats feien referència a les situacions detectades a Montornès i arreu del món per culpa de la pandèmia, especialment entre la població més vulnerable. 

El consell ha donat el vistiplau a la renovació, per un any més, del conveni amb el Fons Català de Cooperació de manera que es destinaran 16.500 € del futur pressupost de Cooperació a l'entitat i als projectes que duu associats.  

Als projectes de l’àmbit geogràfic del Sàhara Occidental s'hi afegiran els relacionats amb la Covid-19 a nivell mundial i, en especial, els que ajudin a millorar la situació de vulnerabilitat de les persones refugiades a la frontera europea grega i de la població de Centre Amèrica.

Finalment, el consell ha acordat una nova convocatòria municipal d'ajuts per a projectes de cooperació, a la tardor, i la creació d'un espai de reflexió per actualitzar el model de cooperació que es desenvolupa al municipi.

Arxivat a: Ciutadania, Cooperació, Covid-19
Reunió telemàtica del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona