CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les piscines d'estiu obren el 3 de juliol adequades a la nova realitat

Les piscines d'estiu obren el 3 de juliol adequades a la nova realitat

01/07/2020

L'accés al recinte de les piscines estarà restringit a un 30% de l'aforament i es podrà fer només amb cita prèvia. La temporada de bany es perllongarà fins al 6 de setembre.

A partir d'aquest divendres, 3 de juliol, obriran al públic les piscines d'estiu. La nova realitat provocada per la Covid-19 ha obligat a implementar mesures restrictives de prevenció per garantir la seguretat dels usuaris.

L'aforament del recinte s'ha reduït al 30%. Això implica una cabuda total de 242 persones amb un màxim de 88 banyistes. L'accés es durà a terme en dos torns de 9.30 a 14 h i de 15.30 a 20 h i només amb cita prèvia. Entre torn i torn es farà una neteja profunda de tots els espais del recinte per tal d’assegurar la higiene.

Accés a les piscines només amb CITA PRÊVIA

La cita prèvia serà obligatòria per poder accedir al recinte de les piscines i s'haurà de concertar a través del web cemlesvernedes.cat amb dos dies d'antelació. Les entrades dels infants de 0 a 5 anys, tot i ser gratuïtes, també s'hauran de reservar (en l'enllaç adjunt, trobareu un tutorial per si necessiteu ajut).

Aquells col·lectius que no ho puguin fer informàticament es poden adreçar al telèfon 93 568 69 07.

Nova normativa

La nova normativa d'ús de la instal·lació obliga els usuaris a mantenir les mesures d'higiene sobre l'ús de mascareta, distància interpersonal i rentat de mans amb gel hidroalcohòlic. També fa referència a la utilització d'espais com els lavabos, que seran d'ús individual, tret dels casos de persones que necessitin assistència, i dels vestidors que tindran un aforament màxim  de 6 persones.

En el document adjunt, trobareu la normativa així com la relació de preus públics que, un any més, mantenen la quota reduïda per a les persones que acreditin ser residents a Montornès.

Arxivat a: Ciutadania, Esports, Covid-19
Les piscines d'estiu preparades per obrir divendres
Senyalització en l'accés a les piscines
Itineraris senyalitzats a l'interior del recinte
Indicacions a la zona de lavabos i vestidors
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona