CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nova línia d'ajuts al lloguer per minimitzar l'impacte econòmic de la Covid-19 - PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS SUSPESA CAUTELARMENT

Nova línia d'ajuts al lloguer per minimitzar l'impacte econòmic de la Covid-19 - PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS SUSPESA CAUTELARMENT

25/05/2020

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert una línia d’ajuts específics al lloguer per a les famílies en situació de vulnerabilitat econòmica sobrevinguda per la Covid-19. Es poden sol·licitar fins al 30 de setembre.

Per accedir als ajuts cal que la persona sol·licitant sigui titular d'un contracte de lloguer del domicili habitual i que a causa de la COVID-19 s’hagi vist afectada econòmicament. S'inclouen els casos d'haver perdut la feina, haver estar afectada per un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERTO), haver patit una reducció de jornada o altres motius que hagin implicat una pèrdua d'ingressos.

Els ajuts es poden demanar en concepte del pagament del lloguer i també per cancel·lar els microcrèdits que s'hagin pogut rebre.

Es podran demanar ajuts per a fins a 6 mesos de lloguer (entre abril i setembre de 2020) amb un màxim mensual de 750 euros.

La Generalitat ha dotat la línia d'ajuts amb 14,5 milions d'euros. Les sol·licituds s'aniran resolent seguint l'ordre d'entrada al registre corresponent amb la documentació completa i correcta fins que s'exhaureixi la partida.

El termini de sol·licitud finalitza el 30 de setembre. En el document adjunt a aquesta informació trobareu els detalls de la convocatòria. 

Les sol·licituds es poden presentar:

- A través del Tràmit específic de la web de la Generalitat de Catalunya
- A l’Oficina local d'habitatge (OLH) 
  - Al telèfon de l’Ajuntament 674618235 (de dilluns a divendres de 9 a 15 h)
  - Per correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

Arxivat a: Ciutadania, Habitatge - Covid-19, Covid-19
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona