CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Consell d'Infants de Montornès debat sobre la Covid-19

El Consell d'Infants de Montornès debat sobre la Covid-19

19/05/2020

El Consell es va reunir fa uns dies de forma virtual i per primera vegada des de l'inici de la crisi de la Covid-19. Qüestions com la informació que reben els infants, la preocupació pel curs escolar i l'afectació en el seu dia a dia es van posar sobre la taula.

La Covid-19 ha centrat la primera trobada virtual que ha dut a terme el Consell d'Infants de Montornès. Les vivències personals del confinament han posat sobre la taula qüestions de gran importància per als infants i que han de fer reflexionar els grans. Un d'aquests temes és la necessitat i el dret que tenen els infants a rebre informació del que passa i que aquesta informació sigui adaptada i comprensible. També hi ha preocupació a nivell escolar, i en especial per resoldre la incertesa del final de curs i pel fet que una part els membres del consell, format per alumnes de cinquè i sisè de les 5 escoles del poble, està a punt de fer el pas de l'educació primària a l'ESO.

També les restriccions de sortir al carrer i les afectacions que tenen en el seu dia a dia les decisions que pren el govern de l'estat han centrat les intervencions. 

La veu dels infants davant la crisi

Dos dels membres del Consell d'Infants de Montornès, l'Ivan i la Marina, formen part del Consell Nacional d'Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC).

Tots dos han treballat en un vídeo, juntament amb la resta de membres del CNIAC, per reivindicar que s'escolti la seva veu davant de la crisi de la covid-19. Els acompanya el hashtag #tinguesveu.

 

Arxivat a: Educació, Infància, Covid-19, Covid-19 i Escola
Sessió virtual del Consell d'Infants de Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona