CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preinscripcions per al segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria

Preinscripcions per al segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria

11/05/2020

Les preinscripcions en línia es podran realitzar del 13 al 22 de maig. Excepcionalment es podran fer de forma presencial, del 19 al 22 de maig, demanant cita prèvia al centre escollit en primera opció.

D'acord amb el que ha establert el Departament d'Educació de la Generalitat des d'aquest dimecres 13 fins al divendres 22 de maig es podran fer les preinscripcions per al curs 2020-21 del segon cicle d'educació infantil, primària i ESO.

Les inscripcions es podran fer en línia a través del següent enllaç, on hi han detallats els terminis i la documentació a aportar:

Per als casos excepcionals en què no es pugui fer la tramitació en línia, s'ha establert que es podran formalitzar presencialment del 19 al 22 de maig, amb cita prèvia, en el centre escollit en primera opció.

Cada centre educatiu indicarà en les seves webs els sistemes de sol·licitud de cita. També han creat espais per conèixer de forma virtual cada equipament:

Si heu de sol·licitar el volant municipal de convivència de l'alumne/a, ho podeu fer de forma telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament amb una instància genèrica: 

   - Instància genèrica  
     (Per fer una sol·licitud telemàtica cal que la persona interessada disposi de certificat de signatura digital (idCAT o idCAT mòbil)

En cas que no es disposi de signatura digital, excepcionalment, el volant es podrà demanar per correu electrònic ((Necessites javascript per veure aquest correu-e) o l'apartat contactar de la pàgina web https://www.montornes.cat/utilitats/contactar). En aquest supòsit i per tal de verificar la identitat de la persona sol·licitant, cal adjuntar una imatge (escanejada o fotografiada) de les dues cares del document d’identitat. També la imatge de la pagina del Llibre de família on hi ha la inscripció del menor. 

Altres dates d'interès:

  • Del 27 de maig al 3 de juny: preinscripció per a batxillerat
  • Del 2 al 8 de juny: preinscripció per a cicles formatius de grau mitjà d’FP i d’arts plàstiques i disseny
  • Del 10 al 17 de juny: preinscripció per a cicles formatius de grau superior
  • Del 13 al 17 de juliol: matrícula per al segon cicle de l’educació infantil, primària i ESO
  • Del 8 al 14 de juliol: matrícula per a batxillerat i els pendents de l’avaluació del setembre, del 7 al 10 de setembre
  • De l’1 al 7 de setembre: matrícula per als cicles de grau mitjà i grau superior d’FP i d’arts plàstiques i disseny
Arxivat a: Educació
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona