CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Infància i Educació Montornès, a les xarxes

Infància i Educació Montornès, a les xarxes

06/04/2020

Els departaments d'Infància i d'Educació de l'Ajuntament han posat en marxa una pàgina pròpia a Facebook i un perfil a Instagram per intensificar la interrelació amb els més petits i les famílies.

Des d'aquesta setmana els departaments municipals d'Infància i Educació disposen d'un espai propi a les xarxes socials per comunicar-se amb les famílies, proposar activitats i facilitar informació. Els canals escollits han estat Facebook i Instagram.

La nova pàgina de Facebook recollirà informació d'interès sobre els equipaments infantils, les novetats que es vagin produint en relació al curs escolar, les activitats d'estiu, etc. i compartirà els recursos dels referents i canals oficials d'informació. També inclourà propostes d'oci educatiu, amb activitats i reptes, que complementaran els recursos virtuals publicats fins ara a través del web municipal, en el marc del projecte #cuidemnosmontornes.

El nou perfil d'Instagram, a més de canal de propostes per a la canalla i les famílies, es proposa com una eina per programar sessions i activitats en línia útils en l'àmbit educatiu.

Arxivat a: Educació, Infància, Covid-19 i Escola, CuidemnosMontornès
Pàgina de Facebook d'Infancia i Educació
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona