CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Es posa en marxa el procés participatiu del Pla d’Actuació Municipal 2020-23

Es posa en marxa el procés participatiu del Pla d’Actuació Municipal 2020-23

29/01/2020

Aquest dimecres s'ha presentat el procés d’elaboració del Pla d’Actuació Municipal per al període 2020-2023. El procés duu el lema “Montornès avança PAM a PAM”.

L’alcalde, José Montero, la regidora de Participació Ciutadana, Mar García, i la regidora de Bon govern, Planificació i Transparència, Ana Madrona han presentat el procés d'elaboració del Pla d’Actuació Municipal de Montornès per al període 2020-2023. També s'ha presentat el procés participatiu que es posarà en marxa i que ha de servir perquè el veïnat pugui fer les seves propostes i aportacions al pla. 

En el transcurs de l’acte també s'ha mostrat la campanya de comunicació que es presenta amb el lema “Montornès avança PAM a PAM” i està proptagonitzada per un vídeo animat sobre el procés participatiu. L'Ajuntament ha enviat 6.500 cartes a la ciutadania juntament amb un fullet explicatiu. També s'ha fet arribar 450 cartes al comerç i 260 a l'empresariat. Tot plegat es reforçarà amb accions a les xarxes socials. Un dels elements visualment més identificatiu de la campanya comunicativa és el grafisme d'una furgoneta que, igual que es va fer durant l'elaboració del PAM 2016-19, acompanyarà el procés participatiu en forma de photocall. Aquesta vegada la furgoneta té un tò més futurista, ecològic i sostenible. 

Vies de participació

La participació en el procés d'elaboració del PAM s'ha articulat per tres vies:
- Tallers ciutadans que es desenvoluparan els dies 6 i 15 de febrer 
- Urmes i butlletes ubicades a diversos equipaments municipals
- La plataforma Decidim (montornes.cat/decidim
També es duran a terme accions sectorials amb el teixit comercial, l'empresariat i amb col·lectius com la infància, amb qui es desenvoluparan activitats específiques. 

Arxivat a: Ciutadania
Acte de presentació del procés d'elaboració del PAM 2020-23

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona