CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El jovent ha triat 15 accions per al 2020 dins del projecte de pressupostos participatius Kosmos

El jovent ha triat 15 accions per al 2020 dins del projecte de pressupostos participatius Kosmos

18/11/2019

Aquest diumenge més de 190 joves del poble s'han reunit per decidir en assemblea quines activitats es realitzaran el 2020 a Montornès amb el pressupost d'activitats del departament de Joventut. Les excursions de l'Estiu Jove i el festival La KLACA han estat les propostes més votades.

L'assemblea de la segona edició del projecte de pressupostos participatius juvenils Kosmos ha aplegat més de 190 joves que han defensat i votat les activitats que es desenvoluparan amb els 25.000 euros que el departament de Joventut dedicarà a activitats durant el 2020.

De les 37 butlletes amb propostes vàlides recollides durant la primera part del procés participatiu es van extraure les 22 que s'han debatut i votat. Finalment, se n'han aprovat 15, que els mateixos joves lideraran amb el suport del departament de Joventut.

Festivals per als més grans, i excursions i videojocs per als més joves

L'any 2020 s'invertiran 15.000 euros en propostes per a joves d'entre 17 i 30 anys. Se n'han aprovat 5 entre les quals destaquen tres festivals: una nova iniciativa anomenada La KLACA; la segona edició del Festival d'Oci Alternatiu de Montornès (FOAM) i el tercer Urban Art Festival. El jovent també ha decidit dedicar una part del pressupost d'activitats a una festa jove de Carnaval i al desenvolupament de la programació del nou centre juvenil Sputnik.

Pel que fa a les activitats per a la franja d'edat de 12 a 16 anys, a les quals es destinaran 9.700 euros, se n'han aprovat deu. Les més votades han estat les excursions de l'Estiu Jove, una sortida a la neu i un torneig de videojocs. També es durà a terme una trobada de youtubers, una festa coreana i japonesa, i una sortida al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges. D'altra banda, es mantenen activitats més tradicionals com el túnel del terror i la baixada de carretons, que es duu a terme per Sant Joan.

Arxivat a: Joventut
Un moment de la valoració de les propostes que van arribar a l'Assemblea Jove
Presentació i defensa de les propostes de l'Assemblea Jove
El jovent va treballar també en grups

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona