CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El pilot local Yago Domínguez, el més veloç d’Espanya

El pilot local Yago Domínguez, el més veloç d’Espanya

30/10/2019

Aquest cap de setmana, Domínguez ha guanyat la darrera prova de la Copa d’Espanya d’Enduro Infantil i s’ha proclamat campió del certamen en 85 cc amb la seva moto Yamaha

Ni el fang ni els problemes mecànics han pogut aturar a Yago Domínguez en l’última carrera de la Copa d’Espanya d’Enduro Infantil de 85 cc, celebrada aquest cap de setmana a Llanes, a Asturias.

Ha estat una jornada dura pel pilot, que ha hagut de remuntar segons ens la darrera cursa de la jornada després de la rotura d’un fre i d’una caiguda. Així tot, Domínguez, amb la seva Yamaha, ha acabat a gairebé 30 segons de diferència amb el segon classificat. En total, ha aconseguit 95 punts.

Aquest certamen ha estat un dels més difícils per al pilot perquè ha hagut de disputar dues de les fases amb la mà trencada, una lesió que no li ha impedit pujar al podi de cap de les quatre proves.

Cap al triomf autonòmic

Yago Domínguez no descansa i aquest cap de setmana participarà en les dues últimes proves del Campionat de Catalunya d’Enduro Infantil. Una jornada que el pilot afronta amb un cert avantatge respecte als seus contrincants i no necessitar guanyar les curses per proclarmar-se campió.

(Adaptació de la informació facilitada per Yago Domínguez)

Arxivat a: Esports
Yago Domínguez al podi de la competició (Imatge: Yago Domínguez)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona