CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Club Karate Montornès, sempre a dalt del podi

El Club Karate Montornès, sempre a dalt del podi

22/10/2019

L’entitat ha aconseguit un inici de temporada magnífic i s’ha fet amb gairebé 80 medalles en el darrer mes en competicions estatals, autonòmiques i locals.

El Club Karate Montornès ha començat la temporada tal com va acabar l'anterior, encapçalant el medaller de competicions de tots els nivells.

En el darrer mes, el jovent del club ha pujat al podi del Campionat de Catalunya Cadet - Júnior - Sub-21 17 cops. En total, han guanyat 3 ors, 4 plates i 10 bronzes repartits entre les categories de kata i de kumite. Les primeres posicions han estat per a Teresa López en kata sub-21, Wiam Koubiss en kumite -50kg i Cristina Fernández en -61kg.

L'equip de kata sènior femení, format per Laia Ferrer, María López i Teresa López, també ha fet una actuació impecable al Trofeo Princesa de Astúrias i s'ha endut l'or en representació de la Selecció Catalana.

Continuant amb els certàmens estatals, el Montornès ha participat en la segona ronda de la Lliga Nacional de Karate Absoluta i Cadet. De nou, María López ha aconseguit la medalla de plata.

Triomfs també en àmbits més propers

Aquest cap de setmana, el Club Karate Montornès ha arrasat al Campionat Costa Brava - Sant Feliu 2019 i s’ha fet amb un total de 20 medalles d’or, 10 de plata i 23 de bronze en la modalitat de kata.

Hi han pres part lluitadors i lluitadores de les categories benjamí, aleví, infantil, juvenil-cadet, veterans i parakarate.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club Karate Montornès)

Arxivat a: Esports
Campionat de Catalunya Cadet - Júnior - Sub-21
Trofeo Princesa de Astúrias
Lliga Nacional de Karate Absoluta i Cadet
Campionat de Costa Brava - Sant Feliu 2019
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona