CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > VIII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes

VIII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes

24/07/2019

El certamen està dotat amb un premi de 350 euros per al microconte guanyador i un accèssit de 150 euros. Els relats es poden presentar fins al 18 d'octubre.

L'Oficina de Català de Montornès i l'Ajuntament han convocat una nova edició del Premi Font de Santa Caterina de Microcontes. El concurs, que té caràcter biennal i s'adreça a majors de 16 anys, pretén promoure la sensibilitat per l'art, el gust per les lletres i l'ús de la llengua catalana.

La temàtica dels relats és lliure. L'únic requisit és que estiguin escrits en llengua catalana i que no sobrepassin els 750 caràcters amb espais.

Les obres es poden presentar fins al 18 d'octubre a les 23.59 h al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El relat guanyador s'emportarà 350 euros i l'accèssit en rebrà 150. 

El lliurament de premis, per Sant Sadurní 

Com és tradició, el lliurament de guardons es durà a terme durant les Festes de Sant Sadurní. L'acte s'ha previst per al dijous 28 de novembre.
Durant l'esdeveniment es llegiran alguns dels microcontes participants proposats pel jurat. També comptarà amb la participació d'alumnes de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre que escenificaran els contes guanyadors de l'edició de 2017: Confessions”, de Carles Castell i “L’instant”, de Maria Aulinas.
A la darrera edició, el jurat també va fer una menció especial al conte "La sort", d'Olga Garcia. La participació va arribar als 166 textos.

Arxivat a: Cultura i festes
VIII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona