CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Escola del Club d'Escacs Montornés torna a fer història

L'Escola del Club d'Escacs Montornés torna a fer història

04/07/2019

Alex Villa s'ha proclamat durant els darrers dies campió d'Espanya de Joves en categoria Sub-9, mentre que Gerard Jurcà i Jordi Linares han estat tercers en categoria Sub-8 i Sub-7, respectivament.

Els Campionats d'Espanya de Joves que se celebren a Salobreña (Granada) han tornat a evidenciar l'excel·lent nivell de l'Escola del Club d'Escacs Montornès. Els més petits de l'entitat han fet novament un paper brillantíssim en aquest certamen que aplega escaquistes de tot l'Estat.

Alex Villa, que ja va ser campió d'Espanya fa dos anys en categoria Sub-7, ha tornat a ser el millor ara com a Sub-9 i ha quedat quart en la general de la categoria Sub-10. Gerard Jurcà (Sub-8) i Jordi Linares (Sub-7), per la seva banda, han estat tercers en les seves categories.

Cal dir que Gerard Jurcà juntament amb Marc Jurcà i Maxim Anguera també ha competit en categoria Sub-10 amb una notable actuació.

Entre els dies 8 i 21 de juliol es jugaran les categories Sub-14 i Sub-16, amb la participació de tres representants montornesencs: Aitor Funes, Arnau Salvans i Hong Wei Zheng. 

Europa a la vista 

De l'1 a l'11 d'agost tindran lloc els European Youth Chess Campionship de categories Sub-8 a Sub-18 a Bratislava. L'Escola del Club d'Escacs Montornès treballa perquè Gerard Jurcà i Àlex Villa puguin desplaçar-se a la capital eslovaca i seguir progressant a nivell europeu.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club d'Escacs Montornès)

Arxivat a: Ciutadania, Esports
La delegació catalana en els Campionats d'Espanya de Joves 2019 (Font: FEDA)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona