CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > En marxa la IX Beca Montornès de Recerca Històrica

En marxa la IX Beca Montornès de Recerca Històrica

17/08/2018

La IX Beca Montornès de Recerca Històrica està dotada amb 6.000 euros i la possible publicació de treball resultant. Els projectes es poden presentar fins al 5 d'octubre.

Aquest any torna la Beca Montornès de Recerca Històrica, una convocatòria de caràcter biennal dotada amb 6.000 euros i la possible publicació del treball resultant.

La beca es convoca a Montornès des de l'any 2002 i recollirà aquelles propostes que tractin algun aspecte relacionat amb la història del municipi des de l'àmbit de les ciències socials.

Poden optar-hi persones físiques que acreditin una titulació universitària o qualsevol relació amb el món de la cultura. Els projectes s'han de redactar en llengua catalana i han de tenir una extensió i configuració lliures, no superior a 20 pàgines. La persona guanyadora tindrà dos anys per desenvolupar el treball de recerca.

Els projectes es poden presentar fins al 5 d'octubre al registre de l'Ajuntament de Montornès (av. de la Llibertat, 2).

Un jurat acadèmic

El jurat de la IX Beca Montornès de Recerca Històrica està integrat per persones de reconegut prestigi en l'àmbit acadèmic.

En aquesta edició, en formen part l’egiptòloga Emma González, l’arqueòleg Josep Guitart, la historiadora Mercè Morales, l'escriptor Ignasi Riera, l’historiador Jaume Sobrequés i la historiadora Maria Àngels Suàrez. A l'hora de valorar els projectes rebuts, també hi seran presents l’alcalde, José A. Montero, així com l'arxiver municipal, Nicolau Guanyabens, que actuarà com a secretari.

La concessió de la beca s'anunciarà en un acte públic, coincidint amb la festa patronal del municipi.

Arxivat a: Cultura i festes, General
Imatge amb què es promociona la IX Beca Montornès del Recerca Històrica. Postal de Lucien Roisin. Dècada de 1910. (AMMV)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona