CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El DIL Barri Olímpia ha atès 270 persones durant el primer semestre de l'any

El DIL Barri Olímpia ha atès 270 persones durant el primer semestre de l'any

27/07/2018

Segons les dades del departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC), un total de 270 persones han estat ateses en les sessions d'acollida del Dispositiu d'Inserció Laboral Barri Olímpia. D'aquestes, 208 han participat en alguna de les accions formatives i de suport a la recerca de feina. En total s'han aconseguit 68 insercions laborals.

Des de començaments d'any es desenvolupa una nova edició del Dispositiu d'Inserció Laboral Barri Olímpia, que es finança amb els recursos obtinguts del Servei d'Ocupació de Catalunya a través del programa Treball als barris. La iniciativa s'adreça a les persones a l'atur oferint-los formació i suport a la recerca de feina en el context del Projecte d'Intervenció Integral del barri de Montornès Nord. El programa Olímpia també inclou actuacions que afavoreixen la Igualtat de gènere, abordant temes de conciliació i de formació i qualificació professional per afavorir l’apoderament de les dones.

Informació, formació i suport a la recerca de feina

Durant els primers sis mesos de l'any s'han desenvolupat sessions informatives i d'acollida sobre les actuacions del projecte que han arribat a 270 persones. Fins ara, un total de 208 persones (116 dones i 92 homes) han participat en alguna de les accions formatives i de suport a la recerca de feina que s'han desenvolupat. S'ha impartit formació sobre Català i món laboral, un curs de gestió de residus, un d'auxiliar de la llar i diversos dedicats a les noves tecnologies. També hi ha hagut 142 persones que han fet ús de l'espai de recerca de feina que es presta al Centre Juvenil Satèl·lit.

A partir del setembre es posarà en marxa un curs d'auxiliar de magatzem i un altre d'atenció al client i resolució de conflictes, amb quinze places cadascun. En aquests moments s’estan realitzant les preinscripcions als cursos. La selecció final es durà a terme al setembre.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Sessió formativa en el marc del projecte DIL Barri Olímpia
Formació d'auxiliar de la llar (DIL Barri Olímpia)
Visita a l'empresa Humana, com a part de la formació en gestió de recursos (DIL Barri Olímpia)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona