CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Convocada la IX Beca Montornès de Recerca Històrica

Convocada la IX Beca Montornès de Recerca Històrica

18/07/2018

La beca està dotada amb 6.000 euros i la possible publicació del treball resultant. El termini de presentació dels projectes es perllongarà fins al 5 d’octubre.

L'Ajuntament de Montornès ha obert la convocatòria de la novena edició de la Beca Montornès de Recerca Històrica. La beca, creada l'any 2002, té una periodicitat biennal i està dotada amb  6.000 euros  i la possible publicació del treball resultant.

Els projectes es poden presentar fins al 5 d'octubre. Les propostes han de tractar algun aspecte relacionat amb la història de Montornès del Vallès des de l’àmbit de les ciències socials.

Pot optar a la beca, qualsevol persona física que acrediti com a mínim la titulació universitària de primer cicle o qualsevol persona jurídica relacionada amb el món de la cultura. Els projectes s’han de redactar en llengua catalana i han de tenir una configuració lliure i una extensió no superior a 20 fulls. Qui guanyi tindrà dos anys per desenvolupar el treball de recerca. 

Un jurat de prestigi reconegut

El jurat que seleccionarà el projecte guanyador està integrat per persones de l’àmbit acadèmic de reconegut prestigi. En aquesta edició estarà format per l’egiptòloga Emma González, per l’arqueòleg Josep Guitart, per la historiadora Mercè Morales, per l'escriptor Ignasi Riera; per l’historiador Jaume Sobrequés, i per la historiadora Maria Àngels Suàrez. També formarà part del jurat l’alcalde del municipi, José Antonio Montero i l'arxiver municipal, Nicolau Guanyabens, que actuarà com a secretari.

La resolució del jurat es farà pública a finals de novembre o principis de desembre de 2018, en un acte públic, coincidint amb les festes de Sant Sadurní.

Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
Imatge amb què es promociona la IX Beca Montornès del Recerca Històrica. Postal de Lucien Roisin. Dècada de 1910. (AMMV)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona