CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un veí de Montornès guanya el sorteig “Anar a la deixalleria té premi”

Un veí de Montornès guanya el sorteig “Anar a la deixalleria té premi”

18/06/2018

Pedro Romero, veí de Montornès, ha guanyat el primer premi del sorteig “Anar a la deixalleria té premi” que consisteix en dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP.

El primer premi del sorteig “Anar a la deixalleria té premi”, impulsat pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, ha caigut a Montornès.

Pedro Romero ha guanyat el primer premi que consisteix en dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP. El segon premi ha estat per Andrés Masero, de Santa Eulàlia de Ronçana, que s’ha endut un val de 100 € a bescanviar per a compres als establiments Bestiari.

El sorteig s’ha fet entre les persones que han fet ús de la xarxa de deixalleries del Vallès Oriental entre el 7 i el 31 de maig. Enguany, hi han participat un total de 3.753 usuaris i usuàries. Montornès ha estat un dels municipis amb més implicació, amb un total de 500 participants.

Aquesta campanya té l’objectiu de promoure l’ús de les deixalleries i fomentar la recollida selectiva dels residus municipals per als quals no hi ha contenidors específics al carrer.

Arxivat a: General, Medi Ambient, Via pública
Guanyadors de la 5a edició del sorteig "Anar a la deixalleria té premi" (Font: Consorci per a la gestió dels residus del Vallès Oriental)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona