CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tallers d’estiu al Casal de Cultura

Tallers d’estiu al Casal de Cultura

13/06/2018

El Casal de Cultura proposa una oferta de tallers per al mes de juliol. Les inscripcions es poden fer en línia fins al 27 de juny.

Per tercer any consecutiu, el Casal de Cultura ofereix aquest mes de juliol tallers per a infants i adults. L’oferta inclou onze tallers de disciplines ben variades.

Els infants de 10 a 15 anys tenen l’oportunitat de participar en un taller de robòtica o en un taller de dibuix de personatge, i pels joves de 16 a 25 anys hi ha un curs d'iniciació al còmic i la il·lustració.

Les persones adultes es poden atrevir amb el còmic i la il·lustració, pintura a l’aire lliure, bijuteria, cuina asiàtica, danses de la Polinèsia, cosmètica natural, escola d’esquena, iniciació al massatge o defensa personal per a dones.

Els preus oscil·len entre els 7,5 i els 32,13 euros. Hi ha una bonificació del 25% no acumulable als titulars del carnet jove, del carnet de família nombrosa, monoparental o a persones en condició d'atur.

Inscripcions per Internet

Com a novetat d’enguany, les inscripcions i el pagament als tallers s’han de fer de manera online a través del portal entrades.montornes.cat. El termini d’inscripció romandrà obert fins al dimecres 27 de juny.

Les persones que necessitin ajuda per formalitzar la inscripció es poden adreçar al Casal de Cultura fins al 22 de juny. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h.

Arxivat a: Cultura i festes
Banner dels tallers d'estiu 2018

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona