CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Comença el curs a l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre i al Centre de Formació d'Adults Marinada

Comença el curs a l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre i al Centre de Formació d'Adults Marinada

21/09/2017

L'alumnat d'aquests dos centres educatius públics ha tornat a les classes aquesta setmana. El Centre de Formació d'Adults acollirà aquest curs més de 120 estudiants, mentre que al voltant de 400 persones es formaran en els àmbits de la música, la dansa i el teatre.

La fi de la Festa Major significa per a molts la tornada a les aules. L'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre ha iniciat el curs aquests dies amb prop de 400 alumnes matriculats, dels quals 92 s'hi han apuntat per primer cop.

En aquest sentit, unes 280 persones seguiran estudis de música, mentre que 75 cursaran teatre i altres 44 estudiaran dansa.

Com en els darrers cursos, el centre ofereix bonificacions als usuaris amb menys recursos. Les famílies que no superin un límit d’ingressos es beneficiaran d’un descompte del 18% en la quota mensual. Aquesta rebaixa podrà veure’s incrementada fins al 22%, si es disposa de carnet de família nombrosa o monoparental.

Al llarg de l'any, l'escola tornarà a organitzar cursos trimestrals com el d'introducció a la guitarra flamenca per tal d'arribar a alumnes amb altres perfils. Enguany també s'oferiran aquestes formacions de curta durada en els àmbits de la dansa i el teatre.

Encara queden algunes places disponibles a qualsevol de les tres disciplines (música, dansa i teatre). Per a més informació podeu adreçar-vos al centre (carrer de Can Parera, 36, 3ª planta) o trucar al telèfon 93 568 63 67.

Diversitat de formacions per a adults

El Centre de Formació d'Adults Marinada, ubicat a les dependències de l'Institut Vinyes Velles, també ha reprès les classes aquesta setmana. Més de 120 alumnes ja s'han matriculat als diversos cursos programats, que van des de l'aprenentatge de llengües (català, castellà i anglès) fins a la preparació per a la prova d'accés als cursos de grau mitjà i superior.

A més, aquest any 14 alumnes cursaran el segon i darrer curs per obtenir el graduat en ESO per a adults (GES). La proposta s'adreça a persones majors de 18 anys que no tenen aprovada ni l’antiga EGB ni els dos primers cursos de l’ESO.

El curs 2017-2018 ha quedat inaugurat aquest dimarts en un acte de presentació que ha aplegat una cinquantena de persones i que ha comptat amb la presència de l’alcalde José A. Montero. També, el filòsof i exconseller d'Educació Joan Manel del Pozo ha impartit una conferència i l'estudiant de piano de l'Escola Municipal de Música Palmira Ribas ha interpretat dues peces de la pel·lícula La La Land.

Les inscripcions als cursos de l’Escola d’Adults Marinada es tancaran durant el mes d’octubre. S’han de formalitzar al mateix centre (av. de Barcelona, 2). Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 568 20 05.

Arxivat a: Educació
Audicions a l'Escola Municipal de Música (Imatge d'arxiu)
Una alumna de l'Escola Municipal de Música toca el piano a l'acte d'inauguració del curs del CFA Marinada. Font: Facebook de l'Escola Municipal de Música.
Classe al Centre de Formació d'Adults Marinada (Imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona