CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els esportistes de Montornès no paren de córrer cap a la victòria

Els esportistes de Montornès no paren de córrer cap a la victòria

15/06/2017

El Club Atletisme Montornès ha aconseguit nous triomfs en campionats catalans. El Triatló Montornès ha participat, per primer cop, en una lliga nacional i la corredora Eli Gordón ha tornat a guanyar una nova marató de muntanyes.

L’esport montornesenc continua imposant-se més enllà dels límits del municipi i, en els darrers dies, ha sumat noves medalles i trofeus.

Esportistes del Club Atletisme Montornès es van desplaçar durant el cap de setmana a diversos indrets de Catalunya per córrer en tot un seguit de certàmens de primer nivell.

Vuit atletes del Montornès van participar en el Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví i Infantil a Castellar del Vallès. Les posicions més destacades del club han estat per a l’alevina Laia Farré (primera en 60 metres tanques), l’infantil Victor Molina (quart en llançament de martell) i per a la benjamina Carla Gallardo (sisena classificada en 60 metres llisos) .

A més, altres cinc atletes van aconseguir sis pòdiums en el Campionat de Catalunya de Veterans celebrat a Mollet. Sergi Matas (en 110 metres tanques), Sandra Cortés (en llançament de disc) i Francisco Jesús Abellán (en 5.000 metres marxa) es van proclamar campions en les seves respectives categories.

Finalment, sis esportistes del club van prendre part en la jornada prèvia al Campionat de Catalunya Cadet, a El Prat de Llobregat. Carla Punzano va obtenir la cinquena plaça en llançament de martell.

El triatló tampoc es queda enrere

El club montornesenc ha viatjat fins a Pontevendra per participar, per primer cop en la història de l’entitat, en una lliga nacional. Es tracta del Campionat d’Espanya de Triatló per Clubs. L'equip, format per Antonio Roldán, Iván Limia, Jordi Truyols, Jaume González, Jonatan Alcaraz i Manuel Caro, va aconseguir la posició número tretze.

Eli Gordón continua travessant muntanyes a tota velocitat

La corredora de Montornès Eli Gordón segueix acumulant triomfs. L’últim ha estat a la Gran Marató de Muntanyes de Benasque, a Aragó.

Gordón ha estat la primera dona en creuar la línia de meta amb un temps de 5h22’26’’. En la classificació general ha aconseguit la quarta posició.

Arxivat a: Esports
Francisco Jesús Abellán, de l'Atletisme Montornès, campió de Catalunya de Veterans en 5.000 metres marxa (Font: Club Atletisme Montornès)
Laia Farré, de l'Atletisme Montornès, campiona de Catalunya Alevina en 60 metres tanques (Font: Club Atletisme Montornès)
Sandra Cortés, de l'Atletisme Montornès, campiona de Catalunya de Veterans en llançament de disc (Font: Club Atletisme Montornès)
Sergi Matas, de l'Atletisme Montornès, campió de Catalunya de Veterans en 110 metres tanques (Font: Club Atletisme Montornès)
L'equip del Club Triatló Montornès en el Campionat d’Espanya de Triatló per Clubs (Font: Club Triatló Montornès)
La montornesenca Eli Gordón, de l'equip Segurartic, campiona a la Gran Marató de Muntanyes de Benasque (Font: Segurartic)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona