CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’opinió de la ciutadania, cabdal per a l’elaboració del II Pla d’Igualtat

L’opinió de la ciutadania, cabdal per a l’elaboració del II Pla d’Igualtat

10/01/2017

El Departament de Polítiques d’Igualtat engega aquest mes de gener una enquesta oberta al veïnat per copsar la seva opinió en relació a la igualtat a Montornès. L’enquesta forma part del procés d’elaboració del II Pla d’igualtat del municipi que s’ha posat en marxa en els darrers mesos.

Conèixer la realitat de Montornès des de la perspectiva de gènere és el principal objectiu de l’enquesta que el Departament de Polítiques d’igualtat ha posat en marxa aquests dies.

El qüestionari, que es pot presentar de forma anònima, inclou sis apartats dedicats a aspectes com la participació sociopolítica i cultural de les dones, el mercat laboral, els usos dels temps, els drets i la qualitat de vida.

L’enquesta es pot emplenar en línia al web municipal fins al dia 5 de febrer. També es farà arribar el qüestionari a entitats, associacions i persones a títol individual. 

La iniciativa forma part del procés d’elaboració del segon Pla d’igualtat de Montornès que s’ha posat en marxa en els darrers mesos i que, entre altres accions, ha inclòs un taller participatiu adreçat al veïnat i una sessió de treball per al personal tècnic i els representants polítics de l’Ajuntament.

El nou Pla actualitzarà el que es va aprovar l’any 2012 i tindrà vigència fins a l’any 2020.

Arxivat a: Igualtat
II Pla d'Igualtat de Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona