CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Campions de lliga i a tercera!

Campions de lliga i a tercera!

28/04/2016

L’equip Sots 25 del Club de Bàsquet Vila de Montornès ha guanyat la lliga 2015-16 i ha aconseguit l’ascens a tercera catalana.

Després de ser tercers la temporada passada, el Vila Montornès Sots 25 es va proposar lluitar per les places capdavanteres i aconseguir l’ascens a tercera catalana. Els components de l’equip s’han format en les categories inferiors del club i una part ja va guanyar l’any passat la lliga amb l’equip sots 21.

No ha estat una temporada fàcil pel sots 25. Els equips del seu grups eren molt competitius i els resultats, ajustats fins a l’últim partit. El Vila ha empatat a punts amb el Torelló, però ha guanyat pels punts average.  A falta d’una jornada encara hi va haver lluita pels llocs d’ascens amb altres equips com els Maristes de Badalona, el Cardedeu o el Vilassar de Dalt

El Vila sots 25 ha quedat invicte a casa amb promitjos de puntuació per sobre dels 90 punts. El 10 d’abril va arribar a anotar 101 punts contra el Palau de Plegamans.

Propera parada, els Campionats de Catalunya

Un cop guanyada la Lliga, el Vila de Montornès Sots 25 disputarà el Campionat de Catalunya. El proper cap de setmana s’enfrontarà al Navarcles a doble partit. El dissabte jugarà fora de casa i diumenge a Montornès. L’equip rep aquest matx com un premi i l'afronta sense cap tipus de pressió.

Els valors del club

Tot i la gran gesta del sots 25, el Club dóna la meteixa importància a tots els seus equips. Aprendre, treballar i jugar amb il·lusió són els valors que s'imparteixen, especialment en les categories de formació, per sobre, sempre, dels resultats esportius.

Aquest any han sumat un nou equip a la seva plantilla, els Specials, un grup de nens amb necessitats especials. Han quedat segons a la lliga regular i ara estan immersos en la Copa ACELL.  

Arxivat a: Esports
Celebració lliga 2015-16 CB Vila de Montornès Sots 25 (Font: Francisco Nieto)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona