CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El DIL Barri tanca amb 147 persones inserides o fent pràctiques a empreses

El DIL Barri tanca amb 147 persones inserides o fent pràctiques a empreses

23/12/2015

Aquest dimecres, 23 de desembre, s'ha dut a terme la cloenda del projecte a l’Espai Cultural Montbarri. Hi han assistit l’alcalde, José A. Montero, el regidor delegat de l’Àrea d’Acció Social i responsable d’Ocupació, Promoció Econòmica i comerç, Jordi Delgado, i representants de les diverses empreses col·laboradores en les accions formatives.

Des del mes d’abril, 250 persones en situació d’atur han passat pel Dispositiu d’Inserció Laboral “DIL Barri”, vinculat al Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord, que ha comptat amb una subvenció del programa “Treball als barris” del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Durant aquests mesos les persones participants han rebut formació professionalitzadora (200 hores) en l’àmbit del comerç i el treball domèstic. Els cursos impartits, que tenen l’homologació del Departament d’Ensenyament i el d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, permetran l’alumnat a optar a llocs de treball com ara d’auxiliar de comerç, dependent/a, reposador/a o auxiliar de la llar.

El projecte es tancarà amb 147 persones participants inserides i/o fent pràctiques a empreses com ara Clece, El Corte Inglés o Caprabo.

Formació, orientació i acompanyament

L’objectiu del “DIL Barri”, coordinat per l’Oficina del barri, ha estat oferir itineraris formatius personalitzats, adaptats a les necessitats i capacitats de cada persona participant en situació d’atur. A més, s’han treballat els punts forts i les millores competencials mitjançant tutories individuals, tallers grupals, classes d’alfabetització digital i pràctiques.

El “DIL Barri” és una iniciativa que continua amb el treball desenvolupat, des de fa quatre anys, en els diversos dispositius d’inserció laboral que ha posat en marxa l’Ajuntament de Montornès.

Arxivat a: Ocupació, PII Montornès Nord
Foto de família del Dispositiu d'Inserció Laboral "DIL Barri" 2016
Participants al curs d'auxiliar de la llar del "DIL Barri" 2016
Participants al curs de carretoner/a del "DIL Barri" 2016
Participants al curs d'auxiliar de comerç del "DIL Barri" 2016
Participants al curs de noves tecnologies del "DIL Barri" 2016
L'acte de cloenda del dispositiu s'ha dut a terme a l'Espai Cultural Montbarri
L'alcalde, José Montero, i el regidor delegat de l’Àrea d’Acció Social i responsable d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado, han lliurat els diplomes
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona