CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > 170 alumnes comencen el nou curs de l’Escola d’Adults Marinada

170 alumnes comencen el nou curs de l’Escola d’Adults Marinada

25/09/2015

Aquesta setmana s’ha fet la presentació del curs 2015-2016. Enguany el centre incorpora, per primera vegada, el primer nivell de graduat en ESO per a adults (GES1).

Un total de 170 alumnes han començat aquesta setmana les classes a l’Escola d’Adults Marinada, ubicada a les dependències de l’Institut Vinyes Velles.

El curs va quedar inaugurat dimarts, en un acte de presentació al qual hi van assistir un centenar de persones. La sessió va comptar amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, la contacontes Mercè Rubí, el director de l’escola, Ramon Minguell, i part de l’equip docent. 

Noves possibilitats acadèmiques a Montornès 

Aquest curs, el centre ofereix l’aprenentatge de llengües, la preparació per a la prova d’accés a cursos de grau mitjà i superior, i, per primera vegada, el primer nivell del graduat en ESO per a adults (GES1). La proposta està dirigida a persones majors de 18 anys que no tenen aprovada ni l’antiga EGB ni els dos primers cursos de l’ESO.

Les persones interessades a cursar aquesta formació, encara tenen temps d’inscriure’s fins la primera setmana d’octubre.

Arxivat a: Educació
Un centenar de persones van assistir a la presentació del curs, en una de les aules de l'Institut Vinyes Velles.
El director de l'Escola d'Adults Ramon Minguell, la contacontes Mercé Rubí, l'alcalde José A. Montero, i l'equip docent.
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona