CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > JAMMon 2022: Jornada Animalista i Mediambiental de Montornès

JAMMon 2022: Jornada Animalista i Mediambiental de Montornès

Dia i hora: dissabte 14/05/2022 a les 12:00

Lloc: Centre Juvenil Sputnik

Per segon any consecutiu, durant tot un dia el recinte del Centre Juvenil Sputnik acollirà activitats, paradetes i espectacles relacionats amb la cura dels animals i el medi ambient.

Mitjançant els pressupostos participatius Kosmos, el Departament de Joventut i l'associació Montornès Animal han tornat a col·laborar en l'organització de la segona Jornada Animalista i Mediambiental de Montornès (JAMMon).

Durant tot el dissabte 14 de maig, al Centre Juvenil Sputnik, el veïnat podrà participar en un munt d'activitats per a tots els públics.

El grup El Ventilador obrirà la jornada a les 12 h amb un concert previ a la barbacoa vegana popular de les 13 h amb l'Sputnik Gastrobar.

A les 17 h serà el torn dels i les amants de la cuina: els més petits podran aprendre a fer crema de cacao vegana en un taller, mentre que el públic més valent podrà atrevir-se a participar en una batalla de xefs! Per a aquestes propostes caldrà inscriure's prèviament al web del Departament de Joventut.

Poc després, a les 17.30 h, en una taula rodona, el públic podrà conèixer de ben a prop quatre plataformes que treballen per defensar el territori: Zeroport, No ens Vendreu la Moto, Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny i SOS El Calderí.

Per als infants més creatius, a les 18 h hi haurà tres tallers de reciclatge: menjadores per a ocells, espai de creació i mòbils de vent a càrrec de la Xarxa Circular (també amb inscripció prèvia).

L' Associació Protectora d'Animals de Granollers tornarà a fer parada a Montornès amb una desfilada de gossos en adopció a les 18.30 h!

Ja a les 19 h, membres del Refugi El Cau del Bosc faran una xerrada per donar a conèixer la seva tasca.

I durant tot el dia, de 12 h a 20 h, qui vulgui podrà tafanejar a paradetes d'entitats i projectes d'economia circular com Gasvar, The Craft Club, Horta de la Tuka , Mula Supracosmética, APA Granollers, Sonsu Chocolates, o Montornès Animal, entre d'altres, amb el suport de Vegans Granollers.

La JAMMon acabarà d'una manera ben espectacular: amb el Kosmovision, la projecció en pantalla gran d'Eurovision 2022 a les 21 h.

Tot seguit serà el torn de l'esperadíssima Silent Party de Montornès! L'entrada és gratuïta, només deixant el DNI com a dipòsit.

Per a més informació i formalitzar les inscripcions podeu adreçar-vos al web del Departament de Joventut o bé al telèfon 673 53 26 09.

Arxivat a: Juvenil, Mediambiental
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona