CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Marató de contes i post revetlla de Sant Jordi

Marató de contes i post revetlla de Sant Jordi

Dia i hora: divendres 23/04/2021 a les 17:00

Lloc: Pati de Can Xerracan

La Biblioteca de Montornès celebra la diada de Sant Jordi amb l'habitual Marató de contes i, com a novetat, un espectacle d'improvisació amb els espectadors com a protagonistes.

El pati de Can Xerracan substituirà la plaça de Pau Picasso com a escenari de la celebració de la diada de Sant Jordi a Montornès.

La Biblioteca ha organitzat una jornada d'activitats a l'espai exterior de l'equipament amb propostes culturals per a tota la família. D'una banda, a les 17 h, les contacontes Mercè Rubí i Mon Mas oferiran la XIV Marató de contes, basada en el llibre Receptes de pluja i sucre, d'Eva Manzano i Mónica Gutiérrez Serna. L'obra combina el text escrit en prosa poètica amb una recepta, com en un llibre de cuina. La marató s'adreça a famílies amb infants majors de 3 anys i inclou dues sessions: una de 17 a 18 h i una altra de 18.15 a 19.15 h.

D'altra banda, a les 20 h, al mateix espai, la companyia Comando Impro representarà l'espectacle Operació L.L.I.B.R.E, una obra d'improvisació en què els actors i les actrius s'inventen històries a partir de llibres que els espectadors hauran de portar. Els artistes tindran una missió molt important a dalt de l'escenari: hauran de trobar històries que encara no estan escrites, fent servir la seva imaginació i les novel·les dels espectadors com a inspiració.

En tots dos casos caldrà reservar plaça al web entrades.montornes.cat

L'organització assignarà els seients per ordre d'arribada. En cas de pluja les activitats tindran lloc al Teatre Margarida Xirgu.

Arxivat a: Cultural
.
.
Les contacontes Mercè Rubí i Mon Mas (imatge: Mon Mas)
Les contacontes Mercè Rubí i Mon Mas (imatge: Mon Mas)
imatge: Comando Impro
imatge: Comando Impro

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona