CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Parlem de llibres virtual: "El projecte Rosie"

Parlem de llibres virtual: "El projecte Rosie"

Dia i hora: dimarts 09/06/2020 de les 17:00 a les 18:00

Torna la tertúlia literària Parlem de llibres en format virtual coordinada per Raimon Portell.

Per la primera tertulia literària online de Parlem de llibres, Raimon Portell proposa comentar el llibre El projecte Rosie de Graeme Simsion.

Sinopsi: "El Projecte Dona per Tota la Vida resoldrà el problema. El Don, amb una síndrome d’Asperger no diagnosticada que el converteix en una persona molt organitzada i sistemàtica, però incapaç de tenir relacions socials normals, ha dissenyat un qüestionari de setze pàgines per trobar la parella perfecta, que evidentment no serà ni cambrera, ni fumadora, ni bevedora, ni impuntual.

La ROSIE és tot això. I també és impetuosa, intel·ligent i guapíssima. I està intentant descobrir qui és el seu pare biològic. En això sí que el Don, professor de genètica, segurament la podrà ajudar.

El Projecte Dona per Tota la Vida li ensenya al Don unes quantes coses que no s’esperava. Per què la llargada del lòbul de l’orella no serveix com a indicador de l’atracció sexual. Per què a Nova York els gelats tenen un altre gust. Per què no ha aconseguit mai tenir una segona cita amb ningú. I per què, per molts esforços científics que facis, no trobes mai l’amor. És l’amor qui et troba a tu." (Font: La Campana Editorial)

La sessió es farà via online i tindrà una durada d’una hora, amb periodicitat mensual. Cada trobada s’iniciarà amb una explicació per part del coordinador, i a continuació, s’obrirà un espai de participació. La connexió es farà a través de l’aplicació Jitsi.

El llibre es pot demanar en préstec a la plataforma eBiblio.

Ca Inscripció a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Cultural
Portada del llibre (Font: La Campana Editorial)
Portada del llibre (Font: La Campana Editorial)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona