CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Projecció del documental "Mira y no olvides"

Projecció del documental "Mira y no olvides"

Dia i hora: dissabte 14/11/2015 a les 20:00

Lloc: Espai Cultural Montbarri

El Centre d'Estudis de Montornès (CEMV) i l'associació d'art Venus presenten la seva experiència en els actes de commemoració del genocidi gitano, que van tenir lloc el juliol de 2014 a Cracòvia

L'Espai Cultural Montbarri acull avui, a les 20 h, la projecció del documental Mira y no olvides, una producció del Centre d'Estudis de Montornès (CEMV).

L'estiu de 2014, tres membres de l'associació d'art Venus de Montornès van assistir als actes que l'organització Ternype - International Roma Youth Network va dur a terme a Cracòvia per recordar el genocidi gitano durant la Segona Guerra Mundial. Amb ells van viatjar tres joves del CEMV que van gravar l'experiència, a partir de la qual, han realitzat el documental.

El film, a més de recollir la vivència dels membres de l'entitat artística, inclou entrevistes a supervivents de l'Holocaust gitano i a altres persones de la comunitat romaní, i, entre d'altres coses, mostra la visita que es va fer al camp d'extermini d'Auschwitz.

L'activitat també serveix per inaugurar l'exposició Una mirada sobre l'holocaust gitano, col·locada al vestíbul de l'Espai Cultural Montbarri. La mostra recull una trentena de fotografies de tres membres del CEMV participants en el viatge.

La proposta forma part de la programació "Montbarri Aixeca el Teló". L'entrada és gratuïta i l'aforament limitat.

Arxivat a: Cultural, Pedagògica, Sociocultural
.
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona