CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Medi Ambient

Medi Ambient

Opcions

Notícies per data

  1. Imatge de la campanya "Aquí no llencem res, aquí ho reciclem tot".
    07/11/2023
    El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental instal·larà un punt informatiu a Montornès els dies 10 i 30 de novembre, i 5 de desembre amb activitats i materials centrats en la importància de separar els residus correctament a casa.
    Arxivat a: Medi Ambient
  2. Una de les trobades de teatre social realitzades a la Carpa Polivalent El Sorralet.
    19/10/2023
    Les escoles de primària i l’Ajuntament han escollit algunes activitats del catàleg que el Consistori ofereix als centres aptes per poder ser realitzades de forma conjunta. L’experiència ha començat aquesta setmana amb dues trobades de teatre social en què han participat nens i nenes de 5è i 6è de les cinc escoles del poble.
    Arxivat a: Medi Ambient
  3. .
    27/09/2023
    Coincidint amb el vuitè aniversari de l’aprovació de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, la Diputació de Barcelona ha posat a disposició de la ciutadania un curs autoformatiu dins la plataforma Ciutadania 365.
    Arxivat a: Ciutadania, Medi Ambient
  4. Horts socials i ecològics municipals.
    22/08/2023
    En aquesta ocasió es posen a disposició del veïnat un total de 8 llicències temporals. El termini de presentació de sol·licituds començarà el 23 d’agost i finalitzarà el 20 de setembre de manera telemàtica o presencialment a les oficines d’atenció ciutadana.
    Arxivat a: Medi Ambient, Territori
  5. "Bosque encantado", de José Antonio Ríos Robles. 1r premi a l'edició 2022 del concurs.
    16/08/2023
    Grans i petits poden participar en una nova edició del certamen, que enguany té la temàtica “El pas de les estacions”. El termini per presentar les imatges romandrà obert fins al 13 d’octubre.
    Arxivat a: Medi Ambient
  6. Vista del Cami antic de Martorelles (Imatge d'arxiu)
    18/07/2023
    Els ajuts volen fomentar projectes i activitats forestals, la millora dels habitatges i la restauració del patrimoni arquitectònic, i activitats de caràcter cívic, cultural i esportiu, entre d'altres. Les sol·licituds es poden presentar fins al 20 d'agost.
    Arxivat a: Medi Ambient
  7. Un moment de la darrera sortida del 4t programa de caminades setmanals “Salut, pas a pas”.
    16/06/2023
    La programació de caminades d’aquesta primavera ha arribat a la seva fi amb una excursió per la plana de Can Vilaró que ha inclòs referències a l’ecosistema que hi ha a l’entorn del camí fluvial. Un total de 35 persones han assistit a les caminades realitzades entre el 23 de març i el 8 de juny.
    Arxivat a: Medi Ambient
  8. Mosquit tigre (Font: Wikipedia)
    02/06/2023
    L’Ajuntament ha engegat la campanya anual d’informació i prevenció davant el mosquit tigre. Per evitar-ne la proliferació es recomana, entre altres mesures, evitar les acumulacions d’aigua i utilitzar mosquiteres. Es farà arribar la informació a escoles, equipaments i horts municipals.
    Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, Medi Ambient
  9. Un moment de la jornada Let's Clean Up Europe 2023.
    15/05/2023
    Unes 80 persones han participat en la jornada de neteja que la Fundació Rivus i el Consorci Besòs Tordera han organitzat aquest diumenge amb el suport dels ajuntaments de Montornès, Montmeló i Martorelles i de les entitats Montornès Animal i Creu Roja. Els voluntaris i voluntàries han recollit 40 sacs de residus diversos i altres deixalles voluminoses.
    Arxivat a: Medi Ambient
  10. Un moment de l'activitat. (imatge: associació Gestió Natural)
    10/05/2023
    Per tercer any, alumnes de 3r de l’Escola Marinada han participat en una sessió d’alliberament de perdius roges al Turó de les Tres Creus amb l’objectiu de conservar la fauna local i educar els infants. Amb el guiatge de l’associació Gestió Natural han deixat anar tres mascles i dues femelles.
    Arxivat a: Educació, Medi Ambient
Anterior Pàgina 2 de 17 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona