CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Tres detinguts en una operació antidroga conjunta de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra

Tres detinguts en una operació antidroga conjunta de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra

04/05/2022

La intervenció policial va tenir lloc ahir dimarts en un immoble del carrer de Sant Lluis. Els detinguts han estat acusats d'un delicte de tràfic de drogues. La policia també va comissar diverses substàncies estupefaents i estris per a la seva manipulació i empaquetat, així com altres objectes.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra van dur a terme ahir dimarts una operació conjunta al carrer de Sant Lluis, fruit d’una investigació iniciada temps enrere i en què la Policia Local ha participat activament amb identificacions, controls, intervencions de drogues i vigilàncies.  

L’operatiu es va posar en marxa al matí i es va perllongar durant tot el dia. Segons informa la Policia Local, agents del cos van efectuar la primera detenció i, posteriorment, van participar juntament amb els Mossos en tasques policials fins a l’entrada a l’immoble. A última hora del dia, la Policia Local va localitzar una tercera persona relacionada amb l’operació que va ser traslladada a la comissaria de Mossos on es va procedir a la seva detenció. 

A l’interior de l’immoble del carrer de Sant Lluis es van comissar diverses substàncies estupefaents, estris per a la manipulació i empaquetat de drogues, algunes armes defensives i diners en efectiu. També altres objectes que, segons els Mossos, podrien tenir origen delictiu com joies, telèfons mòbils, diverses bicicletes i material informàtic.  

Els detinguts van ser acusats d'un delicte contra la salut pública i van quedar pendents de passar a disposició judicial.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Operatiu policial al carrer de Sant Lluis (03/05/2022) Foto: Policia Local de Montornès del Vallès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona