CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local torna a frustar un robatori de mercaderies al Polígon El Congost

La Policia Local torna a frustar un robatori de mercaderies al Polígon El Congost

25/03/2022

L’actuació policial ha permès recuperar una furgoneta que havia estat robada dies abans i material valorat en 51.000 euros sostret d'un camió que estava aparcat a la zona.

Aquesta setmana la Policia Local ha tornat a frustar un robatori a un camió de mercaderies aparcat al carrer del Raval, al Polígon Industrial El Congost.

Els fets van passar cap a les 4 de la matinada del dimecres 23 de març, quan una dotació de la Policia Local patrullava pel polígon i va observar una furgoneta amb retolació comercial a prop de la part posterior d’un semiremolc que estava estacionat. Al costat hi havia un altre vehicle aturat amb dues persones.

Davant la sospita que la situació provocava, la patrulla es va dirigir al lloc, moment en el qual les dues persones van pujar al turisme i van fugir a tota velocitat.

Com a resultat de la intervenció s’ha recuperat una furgoneta que constava com a sostreta des de dies abans i tot el material que pretenien robar del semiremolc. Es tracta de 81 caixes amb 9 capses de calçat casdascuna i un valor estimat de més de 51.000 euros.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
El material intervingut durant l'actuació policial
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona