CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local enxampa dos individus mentre robaven un camió de mercaderies

La Policia Local enxampa dos individus mentre robaven un camió de mercaderies

04/03/2022

Els detinguts estaven sostraient caixes amb productes cosmètics d’un camió estacionat al carrer del Raval al polígon El Congost. L'actuació de la Policia Local va evitar el robatori.

Segons informa la Policia Local, sobre la 1.40 de la matinada del 2 de març, una dotació que patrullava per la zona industrial El Congost va detectar moviments en una furgoneta estacionada al carrer del Raval, just a la part posterior d'un camió semiremolc amb matrícula estrangera. Ambdós vehicles tenien les portes obertes i dos homes descarregaven caixes del camió i les carregaven a la furgoneta.

Amb el suport d’una segona patrulla policial, els agents van identificar els dos individus i, després de comprovar que les caixes procedien del camió i no els pertanyien, els van detenir com a presumptes autors d’un delicte de furt. Les caixes en qüestió contenien productes cosmètics.

Els detinguts, veïns de Montcada i Reixach, tenen 44 i 46 anys, i compten amb nombrosos antecedents, un d’ells fins a 37. La Policia Local els va lliurar als Mossos d'Esquadra, que els van posar a disposició judicial.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Material intervingut per la Policia Local
La furgoneta amb què s'estava cometent el presumpte furt
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona