CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Acaba l’obligatorietat de la mascareta al carrer i als patis de les escoles

Acaba l’obligatorietat de la mascareta al carrer i als patis de les escoles

09/02/2022

A partir d’aquest dijous ja no és obligatori dur la mascareta a l’exterior. La mitjanit de dijous a divendres podrà tornar a obrir l’oci nocturn.

El Govern de la Generalitat ha dictat les mesures per contenir la COVID-19 que seran vàlides fins al 24 de febrer. A partir d'ara, es recomana als titulars dels centres de treball, públics i privats, que adoptin mesures per a la reincorporació progressiva de forma presencial als llocs de treball i fomentin l'ús del teletreball quan per la naturalesa de l'activitat laboral sigui possible.

Altres mesures 

El Govern també ha aprovat que la nit del 10 a l’11 de febrer pugui reobrir l’oci nocturn. Discoteques, bars musicals i sales de concerts podran tornar a obrir, sense restriccions d’aforament ni limitacions horàries. Tampoc serà necessari l’ús del certificat COVID, igual que no ho és ja en el sector de la restauració ni en els gimnasos.

D’altra banda, des d’aquest dijous ja no és obligatori l’ús de la mascareta al carrer, si no és en espais multitudinaris. Les mascaretes tampoc són obligatòries als patis de les escoles. Tampoc no s'haurà de portar quan es facin sortides o excursions a l'aire lliure.

Font: gencat.cat i CCMA

Arxivat a: Covid-19, Covid-19 i Escola, Covid-19 i Espai Públic, Covid-19 i Establiments
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona