CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local de Montornès incorpora drons per reforçar la vigilància preventiva

La Policia Local de Montornès incorpora drons per reforçar la vigilància preventiva

25/01/2022

Els dispositius s'utilitzaran per facilitar la vigilància des de l’aire en la prevenció de delictes i conductes de risc. Els aparells permetran arribar a espais de difícil accés per a vehicles.

El cos policial de Montornès continua millorant el seu material tècnic. Des del 2019 ha anat incorporant nous efectius personals i recursos materials com vehicles, un radar per al control de la velocitat, drogotest, alcoholímetre, un sonòmetre per mesurar els nivells de soroll, etc.

Entre les darreres incorporacions hi ha un equip de drons. Els dispositius s'utilitzaran per reforçar la vigilància preventiva en la comissió de delictes i infraccions. També ajudaran en el control de conductes de risc, i permetran tasques de vigilància nocturna, l’observació en actes amb grans concentracions de persones i arribar a espais de difícil accés per als vehicles terrestres.

Noves incorporacions a la plantilla

En matèria de personal, darrerament s’ha reforçat el cos a través d’un procés de selecció de dos agents de torn lliure i un agent de mobilitat horitzontal.

Les contractacions possibilitaran disposar d’un major nombre d’efectius per desenvolupar funcions de policia de proximitat i seguretat ciutadana. El procés de selecció se suma a d'altres desenvolupats el 2020 i el 2021. Al llarg d’aquest any n’hi haurà de nous. La previsió és que aquest 2022 la plantilla arribi a les 32 places.

Arxivat a: Ajuntament, Seguretat ciutadana
L'equip de drons incorporat al material tècnic de la Policia Local de Montornès.
Procés de selecció de la Policia Local de Montornès realitzat el desembre de 2021.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona