CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > AVÍS: Canvi de sentit de la circulació al carrer de Sant Isidre

AVÍS: Canvi de sentit de la circulació al carrer de Sant Isidre

21/01/2022

A partir del 27 de gener al migdia entraran en funcionament els nous semàfors i la senyalització que indiquen el canvi de sentit de la circulació en el tram del carrer de Sant Isidre comprès entre el carrer del Riu Mogent i l’avinguda de l’Onze de Setembre. L’actuació s’emmarca en els treballs de millora de la mobilitat al centre del municipi.

Les actuacions per afavorir la millora de la mobilitat dels vianants i reorganitzar el trànsit de vehicles al centre del poble continuen endavant.

El dijous 27 de gener al migdia s’enllestiran els darrers treballs per realitzar el canvi de sentit del tram del carrer de Sant Isidre comprès entre el carrer del Riu Mogent i l’avinguda de l’Onze de Setembre.

Així, entraran en funcionament els nous semàfors i la senyalització vertical que hi ha a la zona. El sentit de circulació serà de sortida cap a l’avinguda de l’Onze de Setembre.

La Policia Local col·locarà avisos als cotxes que hi hagi al tram perquè no quedin estacionats en sentit contrari.

Millora de la connexió entre la pl. de Pau Picasso i l’av. de l’Onze de Setembre

A més del canvi de sentit de circulació del tram del c. de Sant Isidre més proper a l’av. de l’Onze de Setembre, en els darrers mesos s’ha ampliat la vorera del carrer i s’hi ha suprimit l’aparcament en línia. D’aquesta manera, els vianants tenen més espai per circular-hi, mentre que els vehicles que venen des de la rambla de Sant Sadurní podran ara arribar a l’avinguda de l’Onze de Setembre en línia recta.

Durant els darrers mesos també s'han fet actuacions als carrers de Palau d'Ametlla i de Jacint Verdaguer per afavorir el pas de vianants i reorganitzar el trànsit de vehicles. L'estiu passat també es va habilitar un nou aparcament lliure al centre amb places per a 62 vehicles. 

Arxivat a: Via pública
Tram del carrer de Sant Isidre afectat pel canvi del sentit de circulació.
Tram del carrer de Sant Isidre afectat pel canvi del sentit de circulació.
En els darrers mesos s'han realitzat altres treballs per a la millora de la mobilitat al tram restant del carrer de Sant Isidre.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona