CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > S’amplia l'ús del certificat COVID a la restauració, gimnasos, centres esportius i residències de gent gran - LA GENERALITAT HA ANUL·LAT TEMPORALMENT LA MESURA

S’amplia l'ús del certificat COVID a la restauració, gimnasos, centres esportius i residències de gent gran - LA GENERALITAT HA ANUL·LAT TEMPORALMENT LA MESURA

26/11/2021

La mesura, que s’aplica a tot Catalunya, entrava en vigor aquest divendres, 26 de novembre. La Generalitat l'ha suspès temporalment a causa del col·lapse informàtic motivat per l'allau de sol·licitud de certificats al portal del departament de Salut.

El Govern de la Generalitat ha decidit ampliar l’ús del certificat COVID més enllà de l’oci nocturn. La Comissió Delegada en matèria de COVID ha decidit exigir-lo també per accedir als interiors dels locals de restauració, gimnasos i centres esportius, així com per a les visites a les residències de gent gran.

L’objectiu del passaport és reduir el risc de contagi i evitar la sobrecàrrega del sistema sanitari sense haver d’aplicar noves restriccions.

La mesura arriba després de constatar que evolució de la pandèmia té una tendència a l’alça preocupant per a la salut col·lectiva, per a la salut individual de tota la ciutadania i per al bon funcionament del sistema sanitari.

La incidència és molt alta en els menors de 12 anys, l'únic grup que no es pot vacunar, i també s'està enfilant en les franges de 30 a 49 anys. 

Informació: gencat.cat

Arxivat a: Ciutadania, Covid-19 i Escola, Covid-19 i Espai Públic, Covid-19 i Establiments
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona