CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més formació amb "Les entitats al dia"

Més formació amb "Les entitats al dia"

23/09/2021

Aquesta tardor es duran a terme dues noves propostes formatives adreçades a les entitats. La primera versa sobre els recursos que ofereix el portal Xarxanet i la segona sobre administració electrònica. Les inscripcions es poden fer a través del correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

El 18 d’octubre comença el nou calendari formatiu del programa de suport i acompanyament a associacions "Les entitats al dia". 

Aquesta tardor s'ofereixen dues temàtiques: 

  • Eines 2.0: Quins recursos útils i gratuïts ens ofereix la xarxa per a entitats

A càrrec de Joan Rosinach, consultor del Servei d'Acompanyament a Entitats de Xarxanet.org i formador de la Fundació Pere Tarrés.

Dilluns 18 d’octubre
Horari: de 18.30 a 20.30 h
En la sessió abordarem els reptes i els recursos que ofereix el portal Xarxanet.org per afrontar els reptes que té el Tercer Sector:  finançament, difusió, assessorament, recursos de coneixement, actualitat, agenda, documentació, formació... N’explorarem el contingut i veurem com ens pot ser útil per al nostre dia a dia. 

Inscripcions fins al 13 d'octubre.

  • Curs d'introducció a l’administració electrònica per a entitats, a càrrec de  Meritxell Pujadas. Com fer un canvi d’estatut, una renovació de junta o demanar el certificat digital?

Dilluns 8 i 15 de novembre 
Horari:  de 18.30 a 20.30 h 
La gestió d'una entitat implica cada vegada més tràmits amb l'administració pública. Un canvi d'estatuts, la renovació de junta, un certificat de dades registrals, el pagament dels  tributs, les comunicacions amb l'Ajuntament i altres administracions públiques,  l'obtenció del certificat digital, etc. Amb aquesta formació volem fer més senzilla la nova manera de relacionar-nos amb l'administració i facilitar la gestió de l’entitat.

Inscripcions fins al 2 de novembre. 

Per participar en les formacions, cal escriure al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) deixant el nom de la persona, de l'entitat i el taller al qual es vol assistir.

Suport i acompanyament per a les entitats

A banda dels cursos, el departament de Participació Ciutadana manté el servei d’assessorament jurídic i de gestió econòmica per a entitats. De manera individual i personalitzada, s'ofereix orientació sobre aspectes com les obligacions fiscals, la gestió de personal, la formació, comunicació,  competències digitals, etc.

Per sol·licitar aquest servei, només cal escriure un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). L’horari del servei és de dilluns a dijous de 9 a 18 h i el divendres de 9 a 15 h.

Arxivat a: Ciutadania
Destacat  "Les entitats al dia" tardor 2021

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona